Ko potrebujemo prevod, je naša prva misel, da potrebujemo pomoč prevajalske agencije. Pri iskanju prevajalske agencije pa ugotovimo, da jih obstaja malo morje in kaj hitro smo postavljeni pred dilemo, katero prevajalske agencijo naj izberemo. To je pomembno zlasti pri podjetjih, ki ne izbirajo prevajalske agencije le za enkratno sodelovanje, temveč iščejo pravega poslovnega partnerja za dolgoročno sodelovanje. V tej situaciji je res pomembno, da podjetje izbere zares zanesljivo prevajalsko agencijo, ki bo svoje delo opravljala učinkovito, kvalitetno, ažurno in ugodno. Kaj pa so kvalitete vsake uspešne prevajalske agencije?

Različni prevajalci

Zaradi ogromnega števila jezikov in različnih vrst prevajanj, je pomembno, da ima prevajalske agencija na voljo dovolj veliko število kvalitetnih prevajalcev, saj le tako lahko svojim strankam zagotovi hitro opravljen prevod. Prevajalske agencije imajo pogosto prevajalce, ki so naravni govorci, ki istočasno zelo dobro poznajo izhodiščni in ciljni jezik, poleg tega pa imajo tudi prevajalske izkušnje. Z dobro organiziranostjo in zanesljivimi in različnimi prevajalci lahko prevajalska agencija zagotovi strankam odličen, kvaliteten in ustrezen prevod in to v ustreznem časovnem okvirju. Prevajalska akademija razpolaga z zunanjimi prevajalci, s katerimi uspešno sodeluje že vrsto let. Uspešno medsebojno zadovoljstvo je ključ do dobrega poslovanja, zato so prevajalci agencije vedno na voljo, z veseljem opravljajo svoje delo, slovijo pa tudi po ažurnosti. Prevajalci so naravni govorci, imajo mnogo izkušenj, predvsem pa so zanesljivi in dobro poznajo določene jezike in jezikovne značilnosti. Pogosto je pomembno sodelovanje naravnih govorcev, in takih, ki obvladajo ciljni jezik ali pa celo oboje. Z medsebojnim svetovanjem si z veseljem pomagajo in medsebojno pregledujejo svoje prevode.

Ažurnost in hitrost

V današnjem svetu, kjer je tempo izjemno hiter, pa se pogosto zgodi, da se izdelki, usluge, storitve potrebujejo izjemno hitro, in nič drugače ni pri prevodih. Velikokrat se torej zgodi, da stranke (fizične ali pravne osebe) zaradi različnih rokov potrebujejo prevod zelo hitro, zato je pomembno, da je prevajalska agencija ažurna in odzivna in da prevode dostavi v časovnem roku, ki je dogovorjen. Prevajalska akademija slovi po hitrosti, kar lahko potrdijo številne stranke, ki z nami sodelujejo že nekaj let. Prevode dostavimo izjemno hitro, a nikoli na račun kvalitete. Ravno zaradi zadostnega števila zaposlenih zagotavljamo, da sta hitrost in kvaliteta vrlini, ki gresta v Prevajalske akademiji  z roko v roki.

Učinkovita komunikacija, nasveti in diskretnost

Dobro prevajalske agencijo lahko prepoznate tudi po ažurni in učinkoviti komunikaciji, ki že na začetku pokaže slovnično naravnanost in spoštovanje jezika. Prevajalska akademija se dobro zaveda dragocenega časa svojih strank, zato hitro preidemo k bistvu in se ažurno dogovorimo za podrobnosti. Prevajalska akademija vam z veseljem svetuje, vaše dokumente pa obravnava zaupno in diskretno.

Ugodna cena

Cene storitev in izdelkov so pogosto odločujoč element, po katerem se stranke ravnajo. Potrebno je vedeti, da najcenejša storitev ni vedno tudi najboljša in najkvalitetnejša, česar si pri prevodih enostavno ne moremo privoščiti. Dobre, ugledne in cenjene prevajalske agencije za svojo vrhunsko storitev zahtevajo tudi dobro plačilo. Dobra novica je, da  Prevajalska akademija zna postaviti dobro ceno. Zavedamo se, da so nekatere prevajalske agencije izjemno drage in nekatere izjemno poceni. Prevajalska akademija želi zagotoviti kakovostne prevode za vsak žep posameznika, saj želimo, da so prevodi dostopni vsakomur. Tu lahko omenimo tudi to, da našim rednim strankam pripada tudi popust v znak spoštovanja in dobrega medsebojnega poslovanja. Še vedno pa cene prevodov zagotavljajo redna in dobra plačila prevajalcev, ki ravno zaradi tega redno in z veseljem sodelujejo z nami. Zaradi velikih količin besedil, ki jih prevajamo, lahko svojim prevajalcem ponudimo večjo količino dela, hkrati pa smo ena redkih agencij, ki svoje prevajalce plačuje pošteno in pravočasno, kar nam sodelavci vračajo z maksimalno angažiranostjo, vestnostjo, poštenostjo in visoko kakovostjo prevodov.

Reference

Preden se odločite, katero prevajalske agencijo izberete, preverite tudi reference in mnenja strank, ki z agencijo že sodelujejo.

Pošljite brezplačno povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili. Vaša Prevajalska akademija.